Tilbud

Lisel Marinblå Beergirl Kostume 6038

DKK299.00 DKK149.00

Ryd

Beskrivelse

Lisel er forkælet med et væld af fine detajler, som giver den søde kjole i fast stof et flot og elegant helhedsudtryk. Toppen er af hvid stof i meget let strech, med elastik i ærmekanterne. Ærmerne dækker hele det øverste af skuldrene og har et meget yndigt og romantisk udtryk.

Selve kjolelivet består af en indbygget model af underbrust look-alike, der kan justeres let med snørre. Således kan du altid kan tilpasse underburstens kjoleliv efter din figur, hvad enten du har en større eller mindre barm.

Ydreskørtet er lavet i en smuk, dyb marinblå farve, med et enkelt, let tylskørt under. Skørtet er særdeles elegant, med smukke broderier ved kanterne -der er altså virkelig kæler for detaljerne med dette kostume.

Lisel er således en af de allerfineste og mest elegante beergirls man kan tænke sig. Men lad dig ikke narre af det raffinerede ydre… inden bagved gemmer sig en frækkert af en smækker beergirl, der med et glimt i øjet altid er frisk på at grille en pølse eller to ude bag i køkkenet

 Dansk shop, varer afsendes dagligt med Post Danmark, dvs ganske kort leveringstid. 14 dages fuld returret på ubrugte varer. Alle vores modeller er kontrolleret, så du kan regne med størrelsesangivelsen. Vi svarer mail og telefon alle hverdage mellem 9 og 16

Yderligere information

Størrelse

, ,

Varenummer (SKU): 6038 Varekategorier: ,